Ben jij ook tevreden over de Gouden Raaf?

Laat een reactie achter!

1 + 7 = ?

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Top rijschool! Veel geduld en duidelijke uitleg. Tempo wordt ook aangepast naar jou kunnen en ben hierdoor in 1 x geslaagd! Door de begeleiding en diverse routes krijg je echt zelfvertrouwen :)!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Ashna geeft rustig les en neemt de tijd om bepaalde situaties uit te leggen. Hij stelt tussendoor vragen en benadrukt hoe belangrijk het ver vooruit kijken is.

Ik wil Ashna bedanken voor al zijn lessen!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: De lessen die ashna heeft gegeven waren goed en duidelijk. als je iets niet wist of een verkeer situatie niet goed begreep dan legde ashna de situatie goed uit en hoe je het het beste kan aanpakken. Ik ben zeer tevreden met de lessen die ik heb gehad.

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Ondanks corona roet in het eten gooide en er lessen uitgesteld moesten worden, heb ik van Ashna veel geleerd en kreeg ik veel plezier in het rijden. Bij de eerste les stelde Ashna mij de vraag wat het verschil was tussen een rond stoplicht en een stoplicht met een pijl erop. Hier had ik nog nooit bij stilgestaan. Ashna leerde mij niet alleen de kunst van het rijden, hij zette mij ook aan het denken over de mogelijke verkeersregels. Dit zorgde tegelijkertijd voor een goede voorbereiding op het theorie-examen. Zowel voor de theorie als voor het praktijk examen ben ik in een keer geslaagd. Dank voor de fijne lessen, ik ga het straks nog missen!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Ik ben erg tevreden met hoe de lessen zijn gegaan. Ashna geeft geduldig en begripvol les. Hij heeft mij goed leren kijken en veilig leren rijden; Zo heb ik uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Ik heb heel veel geleerd van ashna , hij heeft heel veel geduld gehad met mij en daar wil ik hem erg voor bedanken !!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Naar mijn ervaring ben ik zeker tevreden met de lessen die ik heb genomen bij rijschool de gouden raaf. Ik heb de lessen genomen tijdens het leren van mijn theorie en Ashna heeft mij hierin ook goed geholpen door tijdens de lessen vragen te stellen. Nadat ik mijn theorie heb gehaald lag de focus vooral op het kijken. Het is “kijken, kijken en nog eens kijken”. Zal het nooit van me leven meer vergeten, hahaha.

Dankzij Ashna de hulp ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen en ik wil hem hiervoor erg graag bedanken. Bedenken voor alle hulp, inzet en geduld. Ik raad deze rijschool zeker aan voor de mensen die twijfelen, spijt zul je niet hebben!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Ashna kan best streng zijn maar het heeft zijn vruchten afgeworpen: geslaagd!!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Ik ben tevreden met de rijlessen van ashna!
Toen ik begon met lessen had ik mijn theorie examen nog niet gemaakt. Ik kreeg tijdens mijn rijlessen vragen van de theorie (voorbeeld: wat is er zo bijzonder aan een ronde stoplicht?). Dit is een vraag die noodzakelijk is voor het verlenen en krijgen van voorrang. Elke les werd een nieuw stukje theorie uitgelegd met eventuele tekeningen als hulpmiddel. Nadat ik mijn theorie in 1x had behaald zijn we ons nog meer gaan focussen op de autocontrole en kijktechniek. Autocontrole kreeg ik relatief snel onder de knie. Ook Kijkgedrag werd er vanaf het begin ingestampt, maar dit bleef ik persoonlijk lastig vinden. Mede door ashna’s geduld, uitleg en tips heb ik mijn kijkgedrag verbeterd en ben ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen.

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Zeer tevreden met de lessen van Ashna! Voor dat ik bij Ashna terecht ben gekomen heb ik rijles gehad bij andere rijscholen. Het verschil tussen deze rijscholen en de Gouden Raaf is een stukje persoonlijke reflectie. Ashna vroeg mij na iedere les wat ik zelf goed en minder goed vond gaan. Hier hadden wij dan een korte discussie over en hij benoemde wat hem in de les was opgevallen. Dit gaf mij elke keer weer een stukje extra informatie mee om over na te denken en te verbeteren de volgende les en zodoende mijn rijbewijs gehaald. Bovendien vond ik het erg gezellig in de auto, dat helpt natuurlijk ook mee. Bedankt!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Ik heb na ongeveer een heel jaar nadat ik was begonnen met rijlessen, vorige week bij de gouden raaf mijn rijbewijs gehaald.
In het begin snapte ik nog niet zo goed waarom ik bepaalde dingen moest doen in de auto, met name het kijkgedrag was nieuw voor mij. Maar door Ashna’s consistentie en oneindige geduld leerde ik veilig rijden, en haale ik mijn examen.
Ashna is grondig, en als je al zijn aanwijzingen gewoon opvolgt, kom je tijdens je rijexamen voor geen enkele verassing te staan.
Haal dat rijbewijs!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Ik heb de rijlessen van de gouden raaf als erg goed ervaren! Altijd goede uitleg en persoonlijk advies gekregen, waardoor ik het rijden steeds beter onder de knie kreeg en uiteindelijk in 1x ben geslaagd!
Soms was het streng, maar desondanks bleef de sfeer in de auto erg fijn. Super bedankt voor de rijlessen en ik zal er veel baat bij hebben. Zeker een aanrader dus!!!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Ik ben superblij met mijn ervaring bij de gouden raaf. Door mijn rijlessen bij de gouden raaf ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen. Er wordt goed gekeken naar je persoonlijke behoeften tijdens de rijlessen en je wordt niet gepusht om een examen te nemen voordat je er zelf klaar voor bent. De instructeur zorgt voor een rustige en fijne sfeer in de auto en leert je alles wat je moet weten om goed het verkeer in te kunnen. Zeker een aanrader dus!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Ik ben erg tevreden over de rijlessen van Ashna. Hij helpt je goed tijdens de lessen door je te wijzen op je fouten en duidelijk uit te leggen wat je handiger had kunnen doen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je de lastige situaties vaak genoeg oefent, waardoor je goed voorbereid aan je examen begint. Door zijn rustige aanpak heeft hij ervoor gezorgd dat – zelfs – ik met vertrouwen ben gaan rijden.

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Ik heb met plezier rijlessen gevolgd bij de gouden raaf, ik begon met lessen als onzekere chauffeur en heb nu met zelfvertrouwen mijn rijbewijs binnen dankzij de gouden raaf. De lessen zijn van goede kwaliteit en naast dat je leert autorijden leer je ook je mentaliteit achter het stuur te veranderen. Heel erg bedankt!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Hele goede rijschool, ik heb les gehad van Ashna en ik moet zeggen dat de rijlessen heel goed zijn, hij ziet wat je allemaal wel en niet kan en zal er voor zorgen dat je het vaak genoeg oefent waardoor je op je examen er zo door heen vliegt.
Zeker een aanrader voor rijlessen!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Hier in één keer geslaagd! Aardige, betrokken instructeur en een gelaten sfeer in de auto. De instructeur is streng wanneer het nodig is en hij wijst je goed op fouten wanneer dat moet. De lessen zitten goed in elkaar en je leert hierdoor snel. Kortom een echte aanrader!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Hele goede rijschool!
Met dank aan de goede lessen van Ashna ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen. Ook mijn broer is een paar jaar geleden in 1x geslaagd bij rijschool de gouden raaf. Alles wat je moet weten leer je heel goed en duidelijk in de rijlessen

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Autorijschool De Gouden Raaf. Ik zou bij geen andere rijschool willen lessen. Beste rijschool & hele goede rijschool. Geduldig, neemt echt de tijd voor je. Kan steng zijn maar dan ga je juist meer je best doen. Legt heel goed uit. Ben in 1x geslaagd dus super blij.

Dus ga lessen bij De Gouden Raaf, Tell Your Friends & je slaagt in 1x.

Thxx pa dat je zoveel geduld met me had

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Ik vind de gouden raaf echt een super goede rijschool die je heel erg goed begeleid om je rijbewijs te halen.

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Top instructeur! Fijn dat er altijd oog is geweest voor wat niet alleen beter moest maar ook wat beter kon. Goede, leuke rijlessen met veel variatie! Bedankt Ashna voor het begrip en plezier in de lessen!

Goede rijschool en een fantastische instructeur, zowel mijn theorie als mijn praktijk in 1 keer gehaald door de fantastische lessen.

Goede rijschool met een fijne instructeur. Zowel voor mijn theorie als praktijk in één keer geslaagd, door goede begeleiding en veel geduld van Ashna.
Dankjewel!

Hele fijne instructeur met duidelijke uitleg. Geen truckjes of kunstjes maar gewoon goed leren rijden! Daardoor uiteraard in 1 keer geslaagd!!!

Top rijschool! Neemt de tijd voor je, leert je goed en zelfstandig rijden en legt alles super goed uit.

Ashna heeft mij enorm goed begeleid en van een koppige, eigenwijze, drukke en lastige leerling een verstandige, veilige en oplettende bestuurder gemaakt. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring en les. Ik kijk met enorm veel plezier terug op de leerzame periode die heeft geleid tot een belangrijk papiertje voor me.

Een hele goed rijschool! Als je in 1 keer wilt slagen zou ik zonder twijfel hier gaan lessen!

Goede rijschool met een fijne instructeur. Zowel voor mijn theorie als praktijk in één keer geslaagd, door goede begeleiding en veel geduld van Ashna. Dankjewel!

Na drie keer eindelijk geslaagd en kan nu veilig de weg op. Niet alle verbeterpunten waren direct duidelijk tot me doorgedrongen, maar uiteindelijk toch alle benodigde rijkennis onder de knie gekregen. Bedankt!

Goede rijschool, Ashna is streng maar wel duidelijk. Veel geleerd. Zou deze rijschool zeker aanbevelen.
Super bedankt!

Als je een goeie instructeur wilt, dań is hij de beste !!! Ik ben in een keer geslaagd dank je Ashna voor je help en jou goede les… !!!

Top rijinstructeur! Heeft wel lang geduurd bij mij, was een moeilijke leerling. Eerste examen gezakt helaas, mede door stress. Maar tweede examen goed voorbereid en gerustgesteld en geslaagd!

Ashna bedankt en ik ga je missen! 🙂

Top rijschool!! theorie en praktijk
examen beide in 1x gehaald, tijdens de rijlessen worden alle
belangerijke punten duidelijk en opbouwende behandeld/besproken om
veilig de weg op te gaan. AANRADER DUS!! De Gouden Raaf.. harstikke
bedankt!!

5 jaar geleden begonnen aan rijlessen, bij een andere instructeur in toen nog mijn home town Maassluis. Helaas heb ik dit niet af gemaakt, weinig motivatie en om eerlijk te zijn ook wat angstig. De hoop opgegeven.. NU 5 jaar later, dankzij Jasper bij de Gouden Raaf terecht gekomen. De auto weer ingestapt! Dankzij Ashna zijn engelen geduld, kennis en humor.. En uiteraard mijn eigen doorzettingsvermogen.. Ben ik vandaag geslaagd! In één keer! Ik kan iedereen Rijschool de Gouden Raaf aanraden. Een harde, maar rechtvaardige, altijd eerlijke instructeur. Ashna ik ben je eeuwig dankbaar! Bedankt voor alles!

Ondanks dat ik af en toe flink op me kop heb gehad van je bleef je altijd rustig en geduldig. Tijdens de lessen heb ik heel veel geleerd maar ondanks dat ook nog is veel gelachen!

Ashna.. jij met je rijschool!! Je ben de beste. Je pakte me soms hard aan, en toch ook op een lieve en grappige manier, waardoor ik alles goed kon onthouden en ik er toch van had ik een zware periode van zwangerschap tijdens mijn rijlessen en moest ik mijn examen cancellen door de bevalling, je hebt me er zonder bezwaar doorheen geholpen.
Dankjewel voor alles! En tot snel!, want we zullen elkaar zeker tegenkomen op de weg.
TOET TOET!!

Een supergoede rijschool. Een strenge
maar hele aardige rijinstructeur. Ik was erg onzeker en heel bang om te
rijden. Maar na hele goede begeleiding van Ashna heb ik mn rijbewijs
gehaald. Hij heeft erg veel geduld met mij gehad en me over mijn angsten
heen geholpen zodat ik veilig de weg op kan!
Bedankt Ashna.

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald.
Hiervoor wil ik Ashna heel hartelijk bedanken. Ik heb een hele fijne
tijd met hem in de auto doorgebracht. Hij was heel duidelijk en
geduldig. Hij weet wat je als leerling het beste nodig hebt en hij
probeert het beste uit je te halen. Ik kan hem van harte aanbevelen.

De manier van lesgeven bij de gouden
raaf vond ik erg fijn. Ik heb hier veel geleerd waardoor ik veilig de
weg op kan en ik was ook nog in 1 keer geslaagd!

Duidelijke uitleg, en altijd de mogelijkheid om vragen te stellen. Zeker aan te raden.

Een goede rijschool. Hij is streng in
het lesgeven maar rechtvaardig en gezellig. Daardoor heb ik men examen
ook in 1 keer kunnen halen.

de gouden raaf super rijschool met
goede praktijklessen met een theoretisch inzicht en gezellig natuurlijk!

Top rijschool, gezellige instructeur en
in 1x geslaagd!

De gouden raaf is een goede rijschool,
ik ben erg tevreden dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Net zoals
mijn zussen ben ik hier in een keer geslaagd! De instructeur is een
geduldige man die streng is wanneer nodig is, verder is het een
gezellige en ontspannen instructeur. Hij geeft duidelijk les en blijft
dit herhalen tot je het onder de knie hebt. Ik raad de gouden raaf zeker
aan voor als je in een keer je rijbewijs wilt halen!

Ik heb goeie herinneringen overgehouden aan deze rijschool. Goede en aardige instructeur, blijft relaxed waardoor jij dat ook blijft. ik zou zeker aanraden hier te gaan rijden! Ik ben in één keer geslaagd.

Wat vind je van De Gouden Raaf?: In een keer mijn rijbewijs gehaald bij
De Gouden Raaf!

Een super rij instructeur die mij met geduld en positieve benadering
heeft begeleid, waardoor ik met zelfvertrouwen kan auto rijden.

Ik raad iedereen aan, om bij De Gouden Raaf te lessen.

Hartstikke bedankt

De gouden raaf is echt geweldig
rijschool, is gezellig en je leert heel veel van ashtna, als je er klaar
voor bent vraagt die examen voor je aan

bedankt Ashtna ben in 1 keer geslaagd !!

Geweldige rijschool, goeie begeleiding
en hij laat je pas afrijden waneer hij weet dat je er klaar voor bent.
Ik ben overal in een keer voor geslaagd. Dus een dikke aanrader
rijschool de gouden raaf.

Het is een hele fijne rijschool. Hij
legt alles duidelijk uit en heeft geduld. Door de goude raaf ben ik in
een keer geslaagd voor mijn rijexamen!

Bedankt!!

Ik heb heel veel geleerd van Ashna. Hij
is heel geduldig en aardig. Ashan bedankt van die goeie leerzame lessen
die ik bij u heb geleerd. Ik ben heel blij dat ik rijschool Gouden Raaf
heb gekozen.

Afsaneh

Autorijschool de Gouden Raaf is een
hele goede rijschool waar een uitgebreide rijopleiding krijgt en ook
vlotte lessen gaat volgen. Ashna heeft mij flink gemotiveerd en daardoor
heb ik ook echt resultaat en vooruitgang gezien.
Bij deze: een echte aanrader!

Amisha Nanda

Ik ben in een keer geslaagd bij Ashna!
Hele leerzame lessen gehad en heel veel geleerd van hem. Hij is altijd
heel geduldig en aardig gebleven. Dankjewel Ashna!!!

Ashna is een leraar met heel veel
geduld en kan duidelijk uitleggen. Als je in 1 keer wilt slagen voor je
rijbewijs moet je zeker kiezen voor RIJSCHOOL GOUDENRAAF en vooral vanaf
dag 1 goed luisteren naar de instructies van Ashna.

Ashna heel erg bedankt voor alle leerzame lessen en dat ik in 1 keer ben
geslaagd.

De Gouden Raaf is een rijschool, waar
je echt les krijgt en iets leert. Elke les weer! De instructeur is soms
best streng, maar dat heeft mij eigenlijk alleen maar geholpen ! Ik heb
mijn praktijkexamen in 1x gehaald deels door Ashna en deels door mezelf
Super echt een aanrader: de Gouden Raaf!!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Ashna is een hele goede
rij-instructeur. Hij weet goed hoe examens in elkaar zitten en hoe hij
jou daar op moet voorbereiden, dit komt terug in zijn motto, “in één
keer slagen en ophoepelen”. Met hem ernaast voelde ik mij vaak op mijn
gemak en vond zijn gevoel voor humor vrij grappig en kalmerend.

Deze rijschool is zeker een aanrader.

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Super fijne lessen gehad!! En in 1x alles behaald!! Het was best spannend door mijn faal angst.. maar door het gedult en de tips en intructies heb ik mijn examen vandaag behaald!!

Dankjewel!!! Zeker aan aanrader om hier te gaan lessen!!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Dankzij de goede lessen en het geduld van Ashna ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs.

Ik ben zeer tevreden over de rijschool en kan de

Gouden Raaf zeker aanraden.

Ashna bedankt!

Hey ashna

Wil je bedanken voor je geduld en het coachen tijdens mijn lessen .
Dankzij jou heb ik me rijbewijs in 1 keer gehaald !
Je ben een geweldige instructeur .
Ik kan zeker DE GOUDEN RAAF aanraden .

Ashna heel erg bedankt voor alles !!!

Liefs wendy

Na tien jaar dromen van een rijbewijs en een rits aan nare ervaringen bij de bekendste rijschool wat veel geld koste , vond ik de Goude Raaf !! En he bleek een Goude rijschool te zijn !

Met perfecte begeleiding op maat gemaakt , ben ik geslaagd !! En ik heb er heel me leven plezier van !

Ashna bedankt !!

Iedereen die wil slagen … kies voor de Goude Raaf !!

Ik ben erg tevreden over de gouden raaf. Bedankt voor u hulp bij het behalen van me rijbewijs.

Wat vind je van De Gouden Raaf?: How to get driving license in Netherlands? First you need to pass your theory exam and then take a drving lesson from “Autorijschool de Gouden Raaf”! Why “Autorijschool de Gouden Raaf”? The slagingspercentage is real and Ashna really teach me how to drive safely on Dutch road. I came from another big driving school and failed the exam. Not because I’m suck at driving lol but because my nerv and they don’t teach me properly. On that day when I failed, I contacted Ashna and asked him to teach me. The way to look on the road (scan), the speed on the road, how to take corner and look properly and how to give priority are very different from my ex-teacher. Now I know why I failed. Finally I passed the exam!!! I even dare to look for a car without parking camera now 🙂 Thank you very much Ashna!!!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: Voor mij was het rijden bij de Gouden Raaf een ontzettend goede en leerzame ervaring. Ik kan zelf behoorlijk zenuwachtig worden als ik fouten maken maar tijdens de lessen stelde Ashna mij gerust waardoor ik rustig verder kon rijden. Ik kreeg hierdoorsteeds meer zelfvertrouwen en heb daardoor ook mijn examen in één keer gehaald. Yay! De lessen waren niet alleen goed maar ook gezellig, dus zeker een aanrader! Heel erg bedankt Ashna!

Voor mij was het rijden bij de Gouden  Raaf een ontzettend goede en leerzame ervaring. Ik kan zelf behoorlijk
zenuwachtig worden als ik fouten maken maar tijdens de lessen stelde. Ashna mij gerust waardoor ik rustig verder kon rijden. Ik kreeg hierdoor steeds meer zelfvertrouwen en heb daardoor ook mijn examen in één keer
gehaald. Yay! De lessen waren niet alleen goed maar ook gezellig, dus zeker een aanrader! Heel erg bedankt Ashna!

Ik ben blij dat ik rijlessen heb genomen bij de Gouden Raaf. Ashna probeert je stap voor stap voor te bereiden op het examen en heeft daarnaast geduld en humor. Zijn doel is om je goed te leren rijden zodat je in één keer slaagt. Ik wil je bedanken voor de effectieve en leuke rijlessen.

How to get driving license in Netherlands? First you need to pass your theory exam and then take a drving lesson from “Autorijschool de Gouden Raaf”! Why “Autorijschool de Gouden Raaf”? The slagingspercentage is real and Ashna really teach me how to drive safely on Dutch road. I came from another big driving school and failed the exam. Not because I’m suck at driving lol but because my nerv and they don’t teach me properly. On that day when I failed, I contacted Ashna and asked him to teach me. The way to look on the road (scan), the speed on the road, how to take corner and look properly and how to give priority are very different from my ex-teacher. Now I know why I failed. Finally I passed the exam!!! I even dare to look for a car without parking camera now 🙂 Thank you very much Ashna!!!

Ik heb ontzettend fijne en leerzame lessen gehad bij de Gouden Raaf. Ik heb goed en veilig leren rijden waardoor ik nu vol zelfvertrouwen alleen de weg op kan! Een aanrader voor iedereen, bedankt!

Ik ben ontzettend blij dat ik voor rijschool De Gouden Raaf heb gekozen en in 1 keer geslaagd ben.

Ashna is een goede leraar die duidelijk kan uitleggen en er voor zorgt dat je elke les iets nieuws leert.

Ik raad iedereen aan om rijlessen te volgen bij De Gouden Raaf.

Hoi,

Bedankt voor je Geduld & handige Tips.
Ondanks wat moeite vanuit mij uit, is het toch uiteindelijk gelukt.
Ashna is een goede instructeur.
De Gouden Raaf is zeker een goede aanrader als je wilt leren rijden.

Succes in de toekomst.

– Ryan

I want to thank De Gouden Raaf and personally Ashna for his training which helped me to get my new driving license ! Thanks to his recommendations and guidance I obtained necessary skills which are needed to drive in the Netherlands with numerous bicycles around you… I recommend the school to everybody who needs a good teacher – patient, kind but still demanding, what is necessary to get good results.

With best wishes to Ashna and his school,

And good luck to all his students !

Nick

Vandaag geslaagd!

Mijn ervaring met deze rijschool.

Ashna bouwt bij elke les goed en rustig op.

Hij werkt als t ware echt met de leering naar het examen toe!

Ik vondt het altijd fijn dat ik gewoon lekker mezelf kon zijn tijdens de lessen!

Een gesprek tussen het leren door is altijd motiveerend aangezien het dan niet saai is!

Ik ben ook in 1x geslaagd en ben blij met hoe het is gegaan, hiervoor nog bedankt ashna!

Kortom, het is zeker een goede rijschool!

Ik ben erg blij dat ik 5 maanden geleden heb gekozen om te gaan lessen bij autorijschool de Gouden Raaf. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Ashna. Hij is rustig, heeft humor, laat je in jezef geloven en is op de goede momenten streng. Ik vond de manier waarop Ashna les gaf heel fijn, elke les leer je wat nieuws en zo blijf je jezelf uitdagen. Ashna zorgt ervoor dat je goed voorbereid je examen in gaat en dat je dus in 1 keer slaagt!

Ik wil Ashna heel erg bedanken voor alles!

De Gouden Raaf is echt een aanrader!

Ik las op de recensies hier dat Ashna streng, maar rechtvaardig is. Niets is minder waar behalven dat het ook heel gezellig was en ik  me erg op me gemak kon voelen tijdens het rijden. Ik ben bang om fouten te maken en Ashna zorgt er goed voor dat je het snel weer achter je kan laten en verteld hoe het de volgende keer beter gaat tot dat het uiteindelijk lukt. Ik was iemand die op zulke momenten een duwtje in de rug nodig had en ik dat ook zeker kreeg. Ik leerde zo om alles goed te onthouden en zo stap voor stap weer iets nieuws te leren. Ook zijn de 90 minuten lessen naar mijn mening veel prettiger aangezien een uur rijden heel snel voorbij gaat.

Ik ben in 1x geslaagd en ik kon dankzij Ashna kalm en gefocust rijden. Ashna ik wil rijschool de Gouden Raaf hartelijk bedanken voor alle fijne lessen en ik kan zeker iedereen aanraden om hier uw rijlessen te nemen. Ook omdat hij een hele mooie BMW heeft :).

Ik was erg bang om re rijden, ik ben toen uiteindelijk bij Ashna terecht gekomen. Hij heeft me geleerd om rustig te blijven en bepaalde angsten en situaties te overwinnen en onder controle te houden. hij geeft je echt een vertrouwd gevoel en rust mee. De gestructureerde manier van les geven en toch de onwijze gezelligheid waren erg fijn. ik heb altijd ontzettend genoten bij je!

ik raad het echt aan om te lessen bij de Gouden Raaf, het is echt een top instructeur.

bedankt voor alle leerzame lessen en vooral dat ik in 1x mijn rijbewijs heb mogen behalen!

De rijschool waar ik ben begonnen ging andere prioriteiten stellen en heeft me daarom doorgestuurd naar De Gouden Raaf. Daar was ik achteraf heel blij mee, want rijden met Ashna is een feest. Ashna heeft me met geduld en veel humor alles bijgebracht om me mijn rijbewijs te laten halen. Soms zag ik het eigenlijk niet zitten om te lessen, maar tijdens het rijden ging dat gevoel vanzelf over. Af en toe streng, maar nooit onterecht. Ashna geeft je echt het gevoel dat je het kan en dat heeft hij bewezen, want ik heb mijn rijbewijs.

Ashna heel erg bedankt voor al die leuke uren.

De gouden Raaf is gewoon top en raad ik iedereen aan.

De Gouden Raaf is een van de betere rijscholen van Den Haag en omstreken. Rij-instructeur Ashna heeft veel geduld en legt alles duidelijk uit. Het rijden met Ashna is fijn en gestructureerd waardoor je weet waar je aan toe bent. Af en toe streng wanneer het nodig is maar ook zeer rechtvaardig. De rijlessen zijn van hoge kwaliteit waardoor de kans op slagen zeker toeneemt.

Rijschool de Gouden Raaf raad ik zeker aan!

En ook ik ben in 1x geslaagd!

Bedankt Ashna.

De gouden raaf,

Elke les heb ik ervaren als een goede les, door mijn rijinstructeur.

Elke les geoefend met de gedachte om het examen te halen.

Na alle lessen is het me gelukt in 1x te slagen.

Top lessen met grapjes tussendoor, maar zeker ook serieus.

Bedankt !

Ashna is de beste rijinstructeur die ik mij had kunnen wensen! Altijd in voor een geintje, maar wanneer het serieus moet wijst hij je daar zeker op. Hij neemt de tijd om jou alles uit te leggen en aan te leren. Ash, bedankt voor alles. Je bent een topper!

Dus, wanneer je twijfelt bij het kiezen van een rijschool en dit bericht leest; Gouden Raaf laat je in één keer slagen dus twijfel niet!

Top rijinstructeur die alles in precieze details uitlegd. Afentoe streng maar dat heeft mij die push gegeven om mijn fouten te verbeteren en mijn rijbewijs te behalen.

Leert je ook rijden op hoog niveau. Zeker een aanrader! Bedankt voor alles Ashna

Voor dat ik bij Ashna ging rijden, reed ik bij een andere rijschool. Samen met die rijschool heb ik examen gedaan en ben ik gezakt. Ik heb toen besloten om een andere rijschool te kiezen, en zo ben ik bij autorijschool De Gouden Raaf terecht gekomen. Dit is de beste keuze die ik ooit gemaakt heb. Ashna geeft goed en duidelijk les, hij zegt wanneer je iets fout doet, en neemt dan rustig de tijd om jou duidelijk uit te leggen hoe het wel moet.

Mijn ervaring is erg positief, goede rijschool, aardige en relaxte instructeur, en goede kwaliteit lessen. Door Ashna heb ik me herexamen in één keer gehaald. Ik zal hem zeker aanbevelen bij kennissen en vrienden.

Ashna, bedankt!

Ashna,

Thanks so much for your patience, friendliness and supurb driving course. Your teaching method is optimal, learning everything step by step along the way. You’re a outstanding instructor, even though strict at times which is necassary but also have a friendly side too. I’m really glad I chose your school.

Thanks for all the tips and learning experience behind the wheel !!!

Benjamin

Dankzij de fantastische en leerzame lessen van Ashna heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. In de lessen van anderhalf uur krijg je goede tips om je goed vooruit te helpen met autorijden. En door het stap voor stap leren, krijg je alles op je eigen tempo en duidelijk onder de knie. En ook heel belangrijk is dat het altijd super gezellig was in de auto. Heel erg bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!!

Hoi Ashna,
Hartelijk dank voor jouw goede begeleiding. Je bent een enthousiaste rijinstructeur die soms streng kan zijn maar wel allemaal nodig als je je rijbewijs snel wilt behalen. Bij de Gouden Raaf staat kwaliteit boven alles en er is veel persoonlijke aandacht. Nogmaals bedankt!!
Groetjes, Manuel

Hoi Ashna,

Door jou strengheid en geduld met lesgeven, ben ik in 1 keer geslaagd. Ik weet dat ik niet makkelijke leerling ben ??. Ben super blij dat ik jou heb gekozen als mijn rijinstructeur. Trouwens het was altijd gezellig met jou tijdens de les. Super bedankt!!. Ik wens je nog veel succes met je rijschool.

Groetjes,

Lucy

Jaja! In een keer geslaagd! Is helemaal goed gekomen met een grappige en relaxte rij-instructeur! Dankje wel Ashna!

Ashna,

Hartstikke bedankt voor je geduld, gezelligheid en voor de goede rijopleiding. Je bent een goede instructeur, streng maar ook heel vriendelijk. Ik ben superblij dat ik voor jou rijschool heb gekozen.En nog bedankt voor de laatste tips na mijn examen.

Veel succes met De Gouden Raaf.

Gracias amigo,hasta la vista 🙂

Tanya.

Hoi Ashna!

Super bedankt voor je geduld! Beste instructeur, streng maar rechtvaardig!

Heel veel succes met je rijschool!

Groetjes emily

Ashna,
Bedankt voor de goede rijopleiding die je mij hebt gegeven waardoor ik in 1 keer geslaagd ben.

In 1 keer geslaagd voor mijn praktijk examen met dank aan De Gouden Raaf.

Goede lessen, duidelijke uitleg maar ook veel plezier in de auto gehad.

Bedankt!!

Hoi Ashna!

Ik ben bij jouw geslaagd voor mijn autopraktijk. Ik was erg tevreden over de lessen. Ik wil je hiervoor bedanken.

Leuke rijschool en in 1 keer geslaagd!! Beter kan niet toch?

Beste Ashna

Gelukkig heeft mijn zus De Goude raaf rijschool heeft aangeraden want, ik ken geen betere rijinstructeur dan Ashna. Ashna is streng maar je weet wel dat die toch gelijk heeft, hij geeft duidelijke uitleg tijdens het rijden. Ik kan aan iedereen De Goude Raaf aanraden. Ik heb na 2e keer geslaagd daarvoor wil ik je voor bedanken, toen ik de eerste keer gezakt was  hebben we goed op geoefend wat ik verkeerd had gedaan en daarom ben ik nu wel geslaagd.

Pluspunten: Altijd op tijd.

Goede instructie.

Minpunt: veels te warm in de auto :p.

Ik wil je hartelijk bedanken van het gezelligheid, ik wens De Goude Raaf nog velen jaren.

Groetjes, Ferry Cirk

Hoi Sandra, ik ben heel erg blij dat je eerlijk bent over mijn manier van rijles geven. Ik ben ook blij te horen dat je mijn minpunten hebt genoemd en ik ben blijer te horen dat ieder leerling anders is. Je kwam naar mij toe omdat je 2 keer bij een andere rijschool gezakt was, je had je eigen rijstiijl, niet volgens CBR normen. Dan moet ik, tenminste als je bij mijn rijschool in 1 x wilt slagen, je aanleren toch anders te gaan leren rijden wat soms tot frustratie zorgden.

Uiteindelijk is het mij wel gelukt dat je bij mij wel in 1 x bent geslaagd.

Eerlijk gezegd ben ik heel tevreden dat het mij toch gelukt is om je te laten slagen, ondanks soms de frustraties, je eigen rijstijl en niet luisteren of beamen wat ik te zeggen had. Alsnog gefeliciteerd en heel veel rij pleizer.

Ik ben geen absoluut geen ster in het rijden dus het was fijn om bij Ashna in 1 keer te slagen, nadat ik het bij een ander 2 keer had geprobeerd.

Pluspunten: De instructies tijdens de lessen waren overzichtelijk en duidelijk.

Minpunten: Elke leerling is anders en ik had niet het gevoel dat Ashna probeerde te begrijpen hoe ik het beste leer, wat voor frustraties zorgde. Verder vind ik dat de interactie professioneler had gekund.

Ik wens de Gouden Raaf succes in de toekomst.

Beste Ashna

Ik ben in 1x geslaagd voor mijn auto. Ashna is flexibel met de lestijden. De gouden raaf is zeker een aanrader als rijschool. Mijn broer en zus zijn daar ook in 1x gelsaagd. Professionele lessen.

GA ZO DOOR DE GOUDEN RAAF!!!

Bedankt Ashna

Lieve Ashna, super bedankt voor alles! Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald (nooit gedacht!)

Erg veel geleerd afgelopen jaar wegens jouw geduld, herhaling van oefeningen en goede uitleg. Veel flexibiliteit en altijd op tijd. Ik raad iedereen de Gouden Raaf aan.

Nogmaals bedankt!

Groetjes Femke

Vandaag in 1x geslaagd! Zonder Ashna zijn hulp had ik dit niet kunnen doen.
Veel geleerd en ook duidelijke instructies. Als je iets niet begreep nog een keer vragen, Ashna heeft veel geduld en dit is ook belangrijk tijdens het oefenen. Er word ook goed gezegd als je wat fout doet, wat natuurlijk goed is zodat jij hiervan kan leren.

Een fijne periode gehad en ook vaak gelachen!
Nogmaals bedankt en succes verder!

Groet, Mo

Vandaag ben ik zo blij!!! ben geslaagd in 1 keer! Dank je wel Ashna voor goede en professionele lessen! Als je voor een goede autorijschool zoekt WELCOME DE GOUDEN RAAF! 🙂

In 1x geslaagd voor theorie en praktijk! Heel veel gelachen met Ashna, maar ook serieus geweest. Was mij niet gelukt zonder Ashna. Fijne en flexibele tijden, makkelijk contact (via de app) en lessen van 90 minuten. Heel erg bedankt voor alles 😀 !

Groetjes,
Hannelore.

In 1x geslaagd voor theorie en praktijk! Heel veel gelachen met Ashna, maar ook serieus geweest. Was mij niet gelukt zonder Ashna. Fijne en flexibele tijden, makkelijk contact (via de app) en lessen van 90 minuten. Heel erg bedankt voor alles 😀 !

Groetjes,
Hannelore.

Afgelopen maanden heb ik met veel plezier autorijles gehad van Ashna. De lessen zijn professioneel, Ashna heeft geduld en is flexibel in het inplannen van lessen. Complimenten voor de Gouden Raaf. Ik zou iedereen aanraden om bij de Gouden Raaf autorijlessen te volgen!

Succes! Groet, Roman

Beste Ashna,

De afgelopen maanden heb je me alle ins en outs van het autorijden geleerd door een uitmuntende leermethode met een combinatie van gezelligheid. Ik ben in één keer geslaagd en dat heb ik allemaal aan jou te bedanken. De leerling staat altijd op plek nummer 1 bij jou als top prioriteit en dat heb ik zeker mogen ervaren.

Succes, De Gouden Raaf – de beste rijschool van het land!

Met vriendelijke groet,

Joost Stekelenbrug

Ashna,

Het was erg fijn om lessen van jou te krijgen voor het behalen van mijn rijbewijs. Je gaat goed georganiseerd de weg op en het was altijd gezellig bij jou in de auto. In 1 keer geslaagd is natuurlijk ook lekker, en ik kan nu ook vol vertrouwen de weg op.

Met vriendelijke groet,

Axel Smit

Ashna, erg bedankt voor de fijne maar vooral leerzame lessen… Dankzij jou manier van lesgeven ben ik in 1 keer geslaagd.. Ik zou zeggen ga zo door en laat nog meer mensen in 1 keer slagen. Nogmaals erg bedankt Ashna!

Groetjes Chaima.

hey Ashna,

Bedankt voor de goede rijlessen, ik heb er erg veel van geleerd. Door jou heb ik mijn praktijk in 1x gehaald en ik ben er erg blij mee.

groetjes,

Manisha

Dank je voor je leerzame lessen, ik heb er veel van geleerd. Het is me pas de 2de x gelukt alsnog ben ik heel blij mee. Groetjes,Sylwia

Hartstikke bedankt dat je mij rijles heb gegeven, door jou ben ik 1 keer geslaagd in theorie en praktijk, en ik zal nog vele jaren rij plezier hebben.

Ga zo door en zorg er voor dat er nog meer mensen goed op de weg rijden, namens jou.

MVG

Tim Wapenaar

Hoorayyyyyy !!!!

I just passed my driving practice exam (2nd try)! I feel really happy dropping these few lines to express my sincere thanks and gratitude to two special people who made this possible. First, to my instructor, Ashna. Thanks very much for being such a fantastic instructor with a great sense of humor. I could easily tell when you were happy with my driving (lots of humor) and when things were not going that well (silence in the car)! You would ask me “Did you look in your inside mirror, outside mirror and over your shoulder before signing?”. Your ability to identify the individual needs of your students and patiently work on them in a firm but pleasant way makes you unique! Keep up the good work! Second but most importantly, all Glory be to God Almighty for being with me every step of the way and for granting me success. It was all by His Grace and not by my know-how!

To God be All the Glory!

Beckley

Ik schrijf nooit in het Nederlands dus kortom. Hartstikke bedankt voor goede lessons met goede uitleg etc. Ik heb mijn theorie en praktijk in 1 keer gehaald. Ik heb net mijn rijbewijs gekregen en ik rijd gewoon in mijn net gekochte auto.

Dank u wel.

Hey Ashna!

Dankzij jou heb ik me praktijk en theorie in 1x gehaald! Jou manier van lesgeven heet zo’n positief effect op mij gehad en dat zie ik ook bij de andere leerlingen als ze me naar huis brachten. Jij brengt een kalmte over die ik nodig had. Thanks voor alles en ga je bij iedereen aanbevelen! Heb een spoedje aangevraagd dus heb morgen me roze kaartje ophalen en daarna me eerste legale rit in me mercedes 🙂 morgen eindelijk de dat waar ik op gewacht heb bedankt! Groet Berry

Whieeee in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij jou goede rijlessen! Super goede en duidelijke uitleg. Onwijs blij dat ik voor de Gouden Raaf als rijschool heb gekozen. De rijlessen waren gezellig en grappig maar ook serieus, een goede combinatie!

Heey Ashna. He He eindelijk kan ik het ook zeggen dat ik mijn rijbewijs heb behaald!. Ik ben zo blij dat een vriendin de Gouden raaf rijschool heeft aangeraden! want dankzij Ashna kan ik zeggen dat ik mijn rijbewijs heb behaald!. Ik zou echt iedereen aanraden om op bij de Gouden raaf rijschool te gaan rijden. Ashna is gezellig, komt altijd optijd en geeft duidelijk uitleg. Mijn vriendin en haar vrienden zijn ook allemaal bij Ashna in één keer geslaagd!. Ik wil je nog een keer bedanken, voor het behalen van mijn rijbewijs!

groetjes,

Antoinette

Ashna na een lange tijd ook ik me rijbewijs in 1 keer kunnen halen door jou manier van lesgeven. Ben er heel erg blij mee en kan je niet genoeg bedanken. Ook waren de rijlessen gezellig en konden we altijd wel lachen hier en daar, maar ook bleef je alert en was je soms een beetje streng. Maar het gaat natuurlijk wel om je rijbewijs dus dat is wel belangrijk en ik ben geslaagd dus ik raad iedereen aan om hier bij de gouden raaf je rijlessen te volgen

groetjes Arrold Crestian

Dankzij jouw hulp is het me dan éin-de-lijk GELUKT om het wel begeerde roze pasje te bemachtigen!
Wie had dat óóit gedacht!! Na een aantal examens te hebben afgelegd, een vermogen aan geld heb besteed en een lange tijd van wrikken en zwoegen bij andere rijscholen (drie inmiddels) heb ik mij dan vólledig overgegeven aan jouw KENNIS & KUNDE. Je zette je vólledig in om mij zo te kneden dat ik het inzicht van het autorijden onder de knie zou krijgen. Je zorgde ervoor dat ik niet alleen mijn ogen open deed, maar ook mijn mind! Soms twijfelde je of ik het wel serieus genoeg nam en was je oprecht streng op de momenten waarop dat nodig was, alles uiteraard met goede bedoelingen & nét hetgene wat ik nodig had: iemand die mij mijn fouten in liet zien, hierop hamerde & af en toe een compliment gaf wanneer het goed ging. Kortom: zonder jou was het mij zéker niet gelukt om mij FLINK aan het werk te zetten & optimaal gebruik te maken van de lestijd die ik van jou kreeg. Dat kun je namelijk niet van iedereen zeggen!=)

Complimenten voor je manier van lesgeven (mij heeft het in elk geval erg goed geholpen en de doorslag gegeven). Keep going & maak er een nog mooiere tijd van dan die nu al is! See you sooon (met gierende banden over de weg!:P)

Groetjes,
Hassan

Ashna! Dank je voor je leerzame lessen.

Je was streng, toch rechtvaardig.

Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer (!) gehaald, en daar ben ik je erg dankbaar voor!

Ik kan het iedereen aanraden, rijles bij Ashna te nemen.

Veel groeten, Dirk

Ashna,

Bedankt voor de gezellige en goede lessen!
Door jou kan m’n vriendin veilig naast me in de auto zitten.

Ik ben blij dat ik bij jou ben gaan lessen!

Tot op de weg,

Yorick Sedee

Hey ashna, Ik vond het tot aan de laatste les leuk om met je te rijden omdat we altijd wel ergens over konden hebben. Daarnaast legde je het lesmateriaal altijd erg goed en duidelijk uit. Ik wil je daarom bedanken voor alle lessen.
groetjes,
Sander

IN 1 KEER GESLAAGD!!, Oompie Thanks voor de leuke tijd in de auto. De mix van strenge, gezellige en grappige lessen hebben mij zeker geholpen om in 1 keer te slagen.Ik ga die BMW wel missen, maar kan nu eindelijk alleen en zelfverzekerd de weg op om mijn eigen veilige kilometers te maken. En ik raad iedereen aan om bij Ashna a.k.a Mr.goudenRaaf in te stappen als ze hun rijbewijs willen halen.

Mvg. Jason

Ashna bedankt voor al de rijlessen die je me gegeven heb door jou heb ik stap voor stap auto leren rijden soms ging het niet zo goed en gaf je me op me kop maar dat is af en toe ook goed jou ben ik in 1x geslaagd ik wil je bedanken voor alle rijlessen en de leuke tijd in de auto.

Mvg. Melvin

Bedankt Ashna voor de goede en altijd gezellige lessen! Stap voor stap les krijgen was precies wat ik zocht! Hierdoor heb ik elk aspect van het rijden heel goed leren beheersen. Eerst een beetje stress gehad maar dat heb jij er helemaal uit gekregen. Het was fijn om les te krijgen van jou! Ik zou je zo aan iedereen aanraden.

Ashna bedankt voor alle leuke rijlessen en door jou ook nog in 1x geslaagd. Ik heb het erg leuk gehad maar ik hoef je gelukig niet meer te zien 😉

Bedankt Ashna, voor de zeer gezellige en leuke rijlessen. Streng maar grappig tegelijk, zeer duidelijke uitleg. Ook mogen er complimenten zijn voor de heerlijke auto die al mijn fouten kon verdragen.

Thank you Mr. Ashna for all the lessons!! You drove my fear of driving out. You helped me take driving a step at a time, to build my confidence on the road. It was a pleasure being taught by you. For any of you who are looking for the best driving teacher. Mr. Ashna, is who you are looking for. He always has your interest at heart, to make sure that you are equipped with the tools to be an excellent driver anywhere in the world.

Bedankt voor alle lessen ik heb er een hoop geleerd. Het waren ook leuke lessen maar ben wel blij dat ik er nu klaar mee ben bedankt Ashna!

Vanochtend in een keer geslaagd voor mijn rij-examen!!! Na heel wat stress en huilbuien tijdens het lessen ben ik er toch in geslaagd om het te halen. Allemaal dankzij Ashna die streng maar wel rechtvaardig les geeft. Ik ben hem zeer dankbaar!

bedankt voor u rijlessen ! het ging een stuk makkelijker en soepeler bij u als bij me vorige rij instructeur , altijd sirieus en grappig te gelijk !

In 1 x geslaagd! Strenge lessen hebben zijn vruchten afgeworpen. Niets op aan te merken! Hartstikke bedankt Ashna!

In 1 keer geslaagd voor me rijbewijs!! Veel mensen om mij heen is dat niet gelukt maar mij wel dankzij De Gouden Raaf!! Bedankt voor alles en succes

In een keer geslaagd vast niet gelukt zonder de gouden raaf een goede rijschool behulpzaam en vriendelijk zo leer je het best

Hallo Allemaal, Net terug van het CBR en de uitslag was positief, ik ben in één keer geslaagd. Ik wil Ashna bedanken voor zijn steun en begeleiding bij het behalen van mijn rijbewijs. Ashna is streng, maar dit zorgt er wel voor dat je goed leert auto te rijden. We hebben ook veel gezellige momenten gehad in de auto. Heel erg bedankt Ashna. Groet Matthew

Hallo Ashna, toch gelukt haha. Bedankt voor de lessen, je legde alles duidelijk uit en wist waar je het over had. Veel geduld ook, was toch wel nodig bij mij he. Veel succes voor je rijschool en al je leerlingen.

In 1 keer geslaagd dankzij De Gouden Raaf! Ik had het mezelf niet beter voor kunnen stellen! Bedankt voor alles. Een aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een rijschool!

In 1 keer geslaagd dankzij \”De gouden Raaf\”. Met heel veel plezier snel mijn rijbewijs gehaald! Heel erg bedankt en succes in de toekomst!

Dankzij de Gouden raaf mijn rijbewijs gehaald! Ashna is een strenge leermeester met een hart van goud. Erg gezellig gehad tijdens de rijlessen. Hij heeft me geleerd om verstandig en veilig te rijden. Nogmaals bedankt voor dit geweldige Sinterklaas cadeau. Pim van der Honing

Dankzij De Gouden Raaf in 1 keer geslaagd voor m\’n autorijbewijs. Ik heb veel gelachen met Ashna en de rijlessen waren altijd duidelijk en doelgericht zodat je het autorijden zo snel mogelijk leert. Ashna bedankt!

Bij rijschool de Gouden Raaf wordt met veel structuur uitgelegd waardoor meteen duidelijk is wat van je wordt verwacht, wat je kunt verbeteren en hoe je dit kunt verbeteren. Ik zou deze rijschool zeker aanraden! Bedankt Ashna voor al jouw geduld!

Ik reed af op vrijdag 8 November in de ochtend. En ik ben gelukkig geslaagd! Ashna kwam me om 7 uur ophalen om eerst eventjes in te rijden om daarna door te gaan naar het CBR. Tijdens het examen reed Ashna mee, dat was voor mij echt relax! De focus lag doordat Ashna mee reed voor mijn gevoel minder op mij. Ik ben nlij dat ik voor de Gouden Raaf heb gekozen. Je leert veel en op een fijne manier. Zeker een aanrader!!

Heeej Ashna, super bedankt voor de goede, gezellige en leerzame rijlessen!! rijschool de gouden raaf is een aanrader!

Met veel plezier heb ik me rijbewijs in 1 keer gehaald bij de Gouden Raaf. de rijlessen waren serieus maar erg leuk. top rijschool

Yeeeyy!! Na 1x geslaagd dankzij uw hulp! 😀 Na veel stress en lessen toch alles onder de knie gekregen door uw kijktechnieken en geduld. Hopelijk zie ik u nog eens voorbij rijden als ik op de weg ben, haha! Veel succes en super bedankt!

geslaagd! bedankt voor alle gedudld die je met me hebt gehad haha, bedankt dat ik bij jou kon rijden:) groetjes Max!

Geslaagd in 1 keer!! Bedankt voor het schreeuwen dat ik in alle straten moet kijken en heel erg bedankt voor alle goede zorgen! Hopelijk kom ik je nog vaak tegen! Tot de eerste les van m\’n zusje!! Liefs, Carlijn

Naja, ik had zelf ook niet anders verwacht. Ik volgde eerst rijlessen bij een andere rijschool, maar het ging daar heel stroef. Die kerel die mij toen les gaf zette veel druk en heeft mij de kijktechniek niet goed bijgebracht. Na de eerste keer zakken besloot ik bij de Gouden Raaf te lessen. Na de lessen van Ashna heb ik dat veel beter doorgekregen, door veel herhaling en oefenen, iets wat ik eigenlijk bij de ander miste. Verder is de omgang met Ashna erg goed. Hij is aardig, gezellig en tegelijkertijd ook serieus en dat is een belangrijke en effectieve combinatie die je niet bij veel anderen ziet, maar ook alleen als je zelf goed je best wil doen en gewoon goed luistert. Dat is bij uitstek de succesformule om je rijbewijs te halen. Zelf heb ik veel profijt gehad van zijn lessen en ik heb ook het gevoel dat ik veilig het verkeer in kan. Dankje Ashna!

Yoo, thanks man voor alles! Blij dat ik in 1 keer geslaagd ben. Ik zeg prima rijschool 🙂

heey ashna eindelijk geslaagd zeg pff maar echt bedankt voor al uren die we door hebben gemaakt hahawant we hebben wat mee gemaakt maar dankje wel voor alles 😀

Heeey Ashna! Jeeej eindelijk geslaagd 😀 Bedankt voor de uren en geduld die jij en jessica in mij hebben gestoken om mijn rijbewijs te behalen thanks gouden raaf!! Gr Rebecca x

Hey Ashna, bedankt voor alle lessen. Ookal was het af en toe een hoop geschreeuw langs mijn oren omdat mijn kijktechniek niet goed was, heb ik uiteindelijk toch mijn rijbewijs door jou. Het was het helemaal waard! Gr, Francois

Hey Ashna, Vandaag in 1 x geslaagd en dat komt mede door jou goede lesgeven!! Heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame uurtjes in de auto. Gr. Jasper

Hee Ashna. Het heeft even geduurd, maar je hebt er toch voor gezorgd dat ik in 1x het praktijk examen heb gehaald. Heel erg bedankt daarvoor en voor alle gezelligheid in de auto. Je was soms streng, maar dat is nou eenmaal nodig zo af en toe. Dus mensen als u een gezellige rij-instructeur zoekt, die er ook nog voor zorgt dat u in 1x slaagt kan ik rijschool De Gouden Raaf zeker aanraden!

Heey Ashna. Ik ben gister in 1 keer geslaagd!!! Thankss voor de leerzame en gezellige autorijlessen. Je bent een top rij instructeur. Tot snel weer in het verkeer! En mensen willen jullie een goede rij instructeur dan raad ik jullie De gouden raaf aan!! Xx nicole

Hey Ashna! Vandaag gewoon in 1x geslaagd!! Super blij. Bedankt voor alle leerzame lessen en het geduld dat je met me had. Bovendien was elke les gezellig maar kon je streng zijn waar dat nodig was. Je bent echt een top instructeur! Dus mensen, als je je rijbewijs in 1x wil halen, ga dan naar de gouden raaf!!

Ashna, bedankt voor de mooie tijd die we tijdens de lessen hebben gehad. Ik heb veel van je geleerd en gewoon in 1 keer geslaagd. Super dus. Zeker een aanrader voor iedereen die een leuke, enthousiaste en gedreven rijleraar zoekt. nogmaals bedankt! Groetjes Jeroen

Hee Ashna! Net in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik was niet de makkelijkste om les te geven, maar door jou hulp is het toch gelukt. Ik zal niet vergeten ver te KIJKEN! De gouden raaf is zeker een aanrader. Groeten Eveline

ashna bedankt voor alle lessen! het heeft even geduurd, maar vandaag lekker geslaagd in 1 keer, nja bedankt voor uw hulp & tot snel maar ! Bedankt!

Hoi Ashna bedankt voor je leerzame lessen en je harde aanpak sommige mensen hebben dat echt nodig!

Ashna, bedankt voor je leerzame en goede lessen. Je bent een top docent. Nu hopen dat mijn broertje die ook bij je wilt gaan rijden. Het ook zo snel voor elkaar krijgt! En dat hij het net zo erg naar z\’n zin krijgt als ik. Bedankt voor alles!

Bedankt voor alle lessen Ashna! Was gezellig en ik heb veel van je geleerd! Hoop je snel in het verkeer eens tegen te komen! Groetjes Marc

Heee Ashna, bedankt voor de leuke rijlessen. Gelukkig alles in 1 keer gehaald! Ik heb al een aantal keer gereden en dat gaat me best goed af! Ik zie je vast nog wel is! Bedankt voor alles! Groetjes Cindy

Heey Ashna, Bedankt voor de lessen! Ik ben super blij dat ik geslaagd ben. Ik ga meteen rijden als ik mijn rijbewijs kan ophalen! Ik zie je vast nog wel eens op de weg! 😉 Groetjes Danica

Ashna..! Dank zij jou ben ik in 1x geslaagd man.. Bedankt voor de goede en \”gouden\” lessen.. Je bent een Top-docent man..!! Hartstikke bedankt Ash..

Ashna, heel erg bedankt voor de leuke een leerzame rijlessen. Het heeft even geduurt maar uiteindelijk alsnog in 1x mijn rijbewijs gehaald!! Gr Britt

Heeyy ashnaa, eindelijk heb ik hem. Thnx voor alle rijlessen het was erg gezellig altijd. Ik zie je op de voetbal.

Jippie in 1x geslaagd!!!Bedankt Ashna! Wat heb je een geduld gehad met deze wat oudere dame, thx!!;-) Nooit kunnen gedacht dat autorijden ook echt leuk is! Groetjes, Miriam (leids ;-))

Hey Ashna, Ik heb met veel plezier bij jou gereden. Je lessen waren perfect en hebben mij veel geleerd. Toekomstige leerlingen zullen dus genoeg plezier bij jouw lessen hebben. Tot op de weg!

Met Ashna kun je lachen én huilen! Nu veel kilometers maken met in mijn hoofd \’gas gas gas…\’ Bedankt voor je geduld!

Yeeeh geslaagd! bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen groetjes!

Pa, bedankt voor je goeie rijlessen. Ben in 1x geslaagd beter ken niet !! Het was leerzaam met goeie uitleg. Ps. Als je een goeie rijschool zoekt meld je hier aan bij degoudenraaf betere lessen krijg je nergens anders. Mvg. Aviii

Net als al je leerlingen ben ik in een keer geslaagd! Ik vond het altijd super leuk en gezellig in de auto. Maar tegelijkertijd heel erg leerzaam en ondersteunend. Kortom, ik raad iedereen aan die in een keer wil slagen lessen te nemen bij Ashna p.s. dankzij jou heb ik ook de heerlijke surinaamse keuken ontdekt :))

Vandaag ben ik in 1x geslaagd met dank aan Ashna. de Gouden Raaf is een goede rijschool, zeker aanteraden, dit ga ik ook doen bij vrienden. Hij weet waar je zwakke punten liggen en verbeterd deze. Ashna bedankt voor alles.

Ik ben begonnen met rijlessen in november en ik heb mijn rijbewijs in maart gehaald! Totaal heb ik maar 18 rijlessen gehad en ben ik IN 1x GESLAAGD!! Ik wil Ashna en vooral Jessica bedanken voor de rijlessen! Ik kan deze rijschool zeker aanraden als je op zoek bent naar een goede rijschool waarbij je snel je rijbewijs wilt halen!! Jes en Ashna, bedankt voor alles! groetjes Ruben

in 1x geslaagd! bedankt ashna! heel erg geduldig en motiverend – ik vond de rijlessen altijd leuk! groetjes Pauline

Hee ashna! Heel eg bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Ben echt heel blij dat ik hem de 2de keer heb gehaald:)

Thnx ashna voor de goede en gezellige lessen! Dankzij jou heb ik hem gelijk gehaaalddddd!!!!

Heey,, super bedankt voor de leuke lessen ookal was dat niet altijd even makkelijk voor jou! Soms wat eigenwijs, maar eigenlijk had je gelijk!! Iedereen weet het altijd beter,, haha. Lekker in 1x geslaagd en nu lekker auto rijden..! Nu is het pas echt spannend alleen rijden! Bedankt,, groetjes Iris (haha, Lisa)

Heey Ashna, Heel erg bedankt voor alle gezellige, leuke en leerzame rijlessen. Dankzij jou ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Je hebt me meer zelfvertrouwen gegeven in het rijden. En legt alles goed en duidelijk uit. Je gaat er echt voor dat iedereen in 1 keer slaagt. Nogmaals heel erg bedankt! Ik zie je vast nog wel. Groetjes Megan

ik ben zeer tevreden over jou En hoe je lessen geeft je wil Echter dat iedereen slag,en Je doet echt je best voor ! Je leer iemand goed auto rijden ,ga zo door je ben de best !

Ik ook in één keer geslaagd! Dat uurtje voor het examen heeft me heel erg geholpen 🙂 Het was altijd gezellig in de auto en heel erg leerzaam. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en alles werd duidelijk uitgelegd. Ashna is altijd met je bezig om ervoor te zorgen dat je goed rijdt. Ik zal de Gouden Raaf zeer zeker bij andere aanraden! Had geen betere rijschool kunnen uitzoeken!

In één keer geslaagd voor me rijbewijs, bedankt voor de gezellige maar ook erg leerzame lessen Ashna! Groetjes, Dominique

Hee Ashna, bedankt voor de goede lessen. Je hebt ervoor gezorgd dat ik met vertrouwen mijn examen ben gegaan en ik ben dan ook in een keer geslaagd! Ik zal je bmw wel missen, maar zie je vast nog wel een keertje rijden. Groeten, Deveron

Hii Ashna! Super bedankt voor de top lessen en je geduld met mij!:D Door jou ben ik het verkeer veel serieuzer gaan nemen en daarnaast voor het examen ook nog eens in één keer geslaagd! Hartstikke bedankt Ashna!!

Ondanks alle zenuwen toch GESLAAAAAAAGD! super blij! Ashna, thnx voor je geduld en dat je ervoor gezorgd hebt dat ik minder zenuwachtig mn examen in ging.. De lessen waren leuk, gezellig en leerzaam =) ik kom je vast n xtje tegen!

Hee Ashna, De lessen waren gezellig en leerzaam! Het zal wel stil in de auto worden 😉 in 1x geslaaaaaaagd!! Bedankt! Gr. Cheryl

Op deze manier wilde ik nog even laten weten dat ik in 1x ben geslaagd bij rijschool de Gouden Raaf. Het waren gezellige en leerzame lessen. Alles is altijd goed duidelijk uitgelegd en in stapjes opgebouwd. Ik ben zeker erg tevreden. In ieder geval bedankt voor alles! Groetjes Lisa.

Wanneer men kwalitatief hoogwaardig les wilt hebben voor een relatief lage prijs wordt er vaak een descrepantie verwacht. Dit is echter niet bij de gouden raaf! De lessen zijn goed en stapsgewijs opgezet. En dit is terug te referen naar het slagingspercentage volgens het crb.  Verder is lessen in een mooie bmw gewoon machtig! Bedankt ashna voor uw wijze lessen. Groetjes, Saiping.

ashna is een gezellige en goeie rij-instructeur en ik bn ook nog is in 1x geslaagd!

hey ashna dat is lang geleden alles goed met mij wel bedankt voor alle leuke en gezellige lessen die ik bij je heb gehad het waren er niet veel maar wel hele leuke hihi we spreken elkaar snel weer groetjes brian p.s. beste rijschool van den haag ken je mensen die nog geen rijbewijs hebben stuur ze naar hem en ze zullen hem halen hij helpt je met alles ;P

Ik wil als allereerst ashna bedanken dat hij het voor mij mogelijk heeft gemaakt mijn rijbewijs te behalen in 20lessen hij zag altijd precies wat je zwakke plekken waren en trainde je daar keihard in dat maakte zijn rij lessen zo goed wanneer hij rijker geeft ging echt 100procent van de tijd en aandacht naar mij je hoeft mij niet te geloven maar geloof zijn ongelovelijke slagings percentage van 80 procent ashna nog bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan en ik hoop dat je zo goed blijft

Ashna, ik wou je bedanken voor je geduld en tijd, het was een fijne en leuke rijervaring, echt super. Het is mij gelukt: GESLAAGD in 1 keer, ik kan het nog steeds niet geloven, misschien wanneer ik de pasje in mijn hand krijgt hahahah. Ik zal zeker reclame maken voor je rijschool maken, veel hadden me al gevraagd: bij wie, waar,prijs etc etc. Ga je goed en als nog bedankt. Tot berichten 🙂

Hey ashna ik ben echt blij dat ik het heb gehaald. Gewoon in 1 keer 😀 Ik heb veel geleerd van je leerzame lessen en bij jouw was het atijd leuk in de auto. voor mij ben je de beste rij instructeur en ik zal je bij iedereen aanraden. Bedankt voor alles. Gr. Shaban

En in 1 keer natuurlijk!

PLAYAA!! Heb ik het toch gehaald! Ik ga onze skills me de vrouwtjes toch wel missen man. Was toch wel even anderhalf jaar lachen in dat golfje van je. Ik zie je op de weg ouwe!

I\’m from Kenya, and have lived here for a little bit over 4 years. With Ashna, I\’m proud to say: I PASSED!! All in one go!! Thanks a lot mattie, Dank je wel!! En ik zie je op het weg!! mD

Ashna, hartelijk bedankt voor je lessen en alles wat je mij geleerd hebt. In een keer slagen leek me een moeilijke klus, toch heb ik het gehaald – dankzij jou. Een aanrader in 102%!!!!!

Hey Ashna, sorry dat ik niet eerder wat geschreven heb, ben niet zo snel..hahahha, ik heb mijn rijbewijs net opgehaald en eindelijk kan ik de straten onveilig maken, nou een fijn vakantie nog groetjes shalini

Heej Ashna, heerlijk gevoel dit, in een keer geslaagd! had wel wat zenuwen voor het examen maar jij heb me ff een goede peptalk gegeven. onwijs bedankt, we hebben alles meegemaakt mijn eerste les was in de sneeuw en mijn laatste met een lekker zonnetje. ik kan met vol vertrouwen de weg op en raad iedereen die nog een rijschool zoekt de gouden raaf aan, nogmaals onwijs bedankt voor alle vertrouwen en steun. Gr. Brian

Hey ashna, harstikke bedankt voor je rijlessen. Ondanks de zenuwen heb ik de examen toch kunnen halen, en ik ben er hartstikke blij mee.

Ja hoor, zoals Ashna al had voorspeld, in een keer geslaagd! Ik heb de afgelopen 3 maanden rijlessen gehad bij de Gouden Raaf en bij elke les heb ik wel wat geleerd. Ik heb een ontzettend leuke en vooral ook leerzame tijd gehad. Ik ben blij dat ik me rijbewijs heb gehaald maar ga de wekelijkse ritjes wel missen 🙂 Ashna heel erg bedankt voor alles! Liefs Kayleigh

Yes Yes in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. ben super blij en dat allemaal door de betse rij-instructeur Ashna. Het waaren echt hele leerzamen rij-lessen stap voor stap! werd mij alles uit uitgelegd en duidelijk gemaakt daardoor snap je het veel beter en is het ook makkelijker.Soms moest ashna het paar keer herhalen maar dat geeft niet hij had geduld met zijn leerling:D Ashna bedankt voor de fijne lessen.En jaa jaa in 1 keer Geslaagd bij De Gouden Raaf.Het is echt 1 aanrader als JIJ voor Rijbewijs wild gaan. !!

Ik zou men zeker aanraden om ervoor te kiezen hun rijbewijs te behalen bij De Gouden Raaf. Alles wordt duidelijk in stappen uitgelegd. Bovendien heeft de rij-instructeur gevoel voor humor en is geduldig, maar grijpt hard in wanneer dat nodig is. Voor mij was het in ieder geval een leuke, maar ook een leerzame periode, met als resultaat mijn rijbewijs. Nog bedankt he Ashna!

Heej ashna! Ik wilde je echt nog eens bedanken! Want ik ben zo blij! Vandaag afgereden en voor de 1e x meteen geslaagd! Haha je bent lekker streng soms maar echt super chill!! Thnx ashnaa!! Ik ga onze gesprekken wel missen hoor 😮 haha,, Ik zie je vast nog wel in de straat hierzo!! Thnx ashna! Haha MEN IK HEB ME RIJBEWIJSSSSSSSS IN 1 X 🙂 woehoeeeeee Xxxx melany

Ashna bedankt voor alle leuke, levendige en zeer leerzame lessen! Dankzij jou ben ik gewoon in 1x geslaagd en kan ik lekker in mijn eigen bakkie rijden!! Alle lekkere broodjes en geweldige gesprekken zal ik nooit vergeten, en als ik op mijn donder kreeg ook niet natuurlijk! Nogmaals bedankt voor alle moeite en voor het aanleren van de juiste rij en kijk technieken!!

Yeaahh! In 1 keer geslaagd, door de hulp van de allerbeste rij-instructeur. Dus als je nog twijfelt over waar je moet lessen: Ashna is the man to ask! Bedankt voor alles wat je me hebt geleerd en natuurlijk voor alle leuke tijden. Aladdin

Y ess vanochtend in 1 keer geslaagd. en ja mensen dat komt door de super lessen van ashna. SOMS moest het even nog een keertje uitgeleggen maar ashna heeft engelen geduld. bedankt voor de leuke en leerzame lessen . groetjes Ginger

Gewoon in één keer geslaagd! Erg blij mee! Thanks Ashna voor de lessen en het geklets! Ik zal mensen die nog hun rijbewijs willen halen naar jou doorverwijzen!! groetjes, Lise

Ik ben vandaag ondanks mijn erge faalangst en examenzenuwen toch geslaagd voor mijn examen bij het bnor! Ik ben er verschrikkelijk blij mee, en ik denk dat het met de goede instructies van Ashna toch niet was gelukt, ik heb de examen route helemaal goed geleerd en dat hielp! Ook al was ik toch wel vaak gezakt ben toch blij dat ik door ben blijven gaan en het uiteindelijk toch heb gehaald! Ashna heel erg bedankt!! En ga zo gelijk maar naar het stadsdeelkantoor om mijn rijbewijs aan te vragen!

Hey ashan. thank you very much for everything! i did not expect to get it in one g ut i did all thinks to your tips and teaching. I am very happy that my friend gave me your number. He was rite when he said you were a great teacher! I learnt alot and had alot of fun learning to drive with you! i feel like a cofidant and good driver thanks to you teaching and am very happy. I will definatly tell all my friends about you and pass on your number!

Ashna. Hartelijk dank om me te helpen leren rijden. Vooral voor je geduld tijdens mijn vele fouten, ik zou mijn rijbewijs nooit gekregen hebben zonder je uitstekende tips en lessen. Heb veel grapen met jou gemaakt en heb echt genoten van de rijlessen met je en zal je zeker verder adviseren aan anderen. Heel erg bedankt.

Ey ashna, ik zet wel een beetje laat een reactie, maar beter laat dan nooit toch :P. zoals je hebt beloofd heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald :D. zonder jouw hulp had ik het echt niet gekunt. Het was altijd gezellig in de auto, altijd praten 😛 ik kan echt uren doorpraten 😛 ben echt een goeie verkoper, maar als het moet ook echt serieus, af en toe een grapje, je legte me dingen uit tot dat ik het snapte en met mij moet je echt veel geduld hebben :P. Hierdoor had ik echt naar me zin tijdens het rijden. ging alleen zo snel voorbij, voordat ik het weet moest ik afrijden, je hield me rustig en jaaaah heb me papiertje in en keer gehaald. Als iemand een goede rijschool zoekt zal ik de gouden raaf zeker noemen ;). ik kan je niet genoeg bedanken Ashna :D, ey en als je schoenen nodig heb kan je altijd langskomen heh ;). Hoop je snel op de weg tegen te komen dan kan je mijn auto zien. Groetjes Ryan

Het heeft lang geduurd maar hier is dan toch nog de krabbel in het gastenboek. Jullie kennen het zeker wel dat Ashna veel praat over dat mensen in één keer slagen. Nou dat klopt! Want mij is het ook overkomen. Ik ben 21 maart begonnen met lessen en 24 november afgereden. Ashna is een goede instructeur die goed is op de weg maar ook leerzaam. Hij leert je al veel over de theorie tijdens het rijden. Het is altijd wel gezellig, toch Ahsna? En natuurlijk niet te vergeten, de vrouwtjes! Ja dat gebeurd meestal wel één keer per les. Het was gezellig Ashna en bedankt voor het behalen van mijn rijbewijs in één keer!

Geachte lezer, Een jaar geleden ben ik bij de gouden raaf gekomen door een vergelijking te maken met andere rijscholen. Ik heb de prijs van de lessen, soort auto, slagingspercentage etc. allemaal meegenomen en de Gouden Raad kwam er als beste uit. Ook met de rijinstructeur (Ashna) heb ik in de tijd dat ik heb gereden veel gelachen en gepraat. Iets teveel.. denk dat het me een goede 3 lessen had kunnen schelen als er niet zoveel was gepraat, maar het geeft wel de gemoedelijke sfeer in de auto weer! Over mijn geboekte successen hoef ik het niet te hebben (2e keer geslaagd).. dat had gewoon in 1x gemoeten, de volledigheid van de lessen maakte dat meer dan mogelijk. Relaxt is dat wanneer je af mag rijden van ashna, je weet dat je kan rijden én dus je examen kan en misschien wel moet halen. Ik heb uiteindelijk 9 maanden lang gereden bij Ashna, soms 2 weken niet, dan 2x pw. Ik heb genoten van de lessen en voel me zeker achter het stuur. Ash, ik ga jou spreken, succes en bedankt. Jur

Het nieuwe gastenboek is gemaakt. Groeten, Aswin

Hey Ashna, dankzij jouw opfrislessen kan ik weer autorijden! 10 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald maar sindsdien nooit meer gereden. Dankzij 8 opfrislessen durf ik weer auto te rijden! Daardoor kon ik deze zomer met een huurauto op vakantie naar frankrijk, super leuk! Ashna, je hebt beter lesgegeven dan destijds mijn instructeur. Jij geeft vertrouwen en leert controle te krijgen over de auto, en leert me goed kijken in het verkeer. Bedankt!!! Deze opfrislessen zijn een echte aanrader! Groetjes, Paul

heey, ashna bedankt voor de goede rijlessen egt goeie rijschool mensen ik raad je aan om bij ashna tegaan rijden heb je rijbewijs binnenkort in je zak groetjes faiss

Hey Ashna, Heel erg bedankt voor je goede lessen! Wat ik vooraf nooit had geloofd, is toch gelukt: ook ik heb hem in 1 keer gehaald, echt super :). Ik kan De Gouden Raaf zeker aanbevelen: als je jouw lessen gevolgd hebt, dan zijn de eisen van de examinator een makkie ;). Maar je bent niet alleen streng als het moet, je hebt ook veel geduld en past je lesschema aan op je leerlingen. Ik doe er liever wat langer over om in 1 keer te slagen, dan dat ik een standaard lesschema volg en pas na meerdere pogingen slaag. Dit geeft zeker meer zelfvertrouwen om me straks zelfstandig in het verkeer te begeven. Nogmaals heel erg bedankt! Hester

Hey, bedankt Ashna. Net 1 uur en 15 min geleden geslaagd!! Ik zit nu in de les. hehe. maar erg mooi dat ik in 1x ben geslaagd. u geeft goede tips voor t rijden. ik heb veel geleerd van u, top!! grtz, aswin

Dankjewel voor alle goede lessen. Je geeft echt les en de tips en aanwijzingen die je geeft, daar heb ik echt wat aan gehad. Gister ben ik voor het eerst weer gaan rijden! Ging vrij goed! 😀 Ik moest zeker wel terug denken aan alle tips die je me hebt gegeven. Ik heb ‘m de tweede keer gehaald! En ben er echt superblij mee! Ik zal je zeker aanraden bij anderen. Groetjes, Nazima

Na lange tijd lessen bij u ben ik eindelijk geslaagd in 1x wat u waarschijnlijk niet had verwacht 😛 bedankt voor alle geduld en alle hulp! ik zal u zeker tippen aan mijn vrienden. bedankt, groetjes Tryfena

Hoi ashna, ik mag morgen mn rijbewijs ophalen!! ben echt super blij en heel tevreden met hoe alles is gegaan. Ik heb hem… IN 1 KEER HAHA! bedankt voor alle lessen, en natuurlijk alle geduld die je heb gehad en dat je af en toe een beetje streng moest zijn heeft dus wel geholpen. Ik zal elke scherpe bocht in zijn 2 nemen, en nooit meer fouten maken daar bij de ikea.. iets wat ik nooit meer vergeet hahah. Ik zal iedereen die zijn rijbewijs wilt halen jou aanraden! bedankt voor alles en misschien tot een keer op de weg in rijswijk of delft of den haag. xxx Marisse

Heey Ashna! Ik heb mn rijbewijs heel snel al opgehaald en heb meteen gereden!! Elke dag wel,, hele stukken hahaha,, vind het super! Zit nu in Spanje,, maar daar durf ik niet te rijden:O Is doodeng hier,, al die mensen hebben zelfmoordneigingen. Maar iig, HEEL ERG BEDANKT NOG!! xx Pam

Heey Asnha ! Ik heb eindelijk mijn rijbewijs na zoveel dagen weken ( ging op zich wel snel:P ) Maarrrr dankzij jou hulp heb ik het tog gehaald ondanks al die drukte DIE JIJ HEBT ahah. Je hebt me heel veel geleerd dingen die ik zeker niet zal vergeten en zeker zal gaan gebruiken ! je hebt ontzettend veel geduld en een goed uitleg vooral duidelijk. Ik ben blij met jou hulp die je me hebt gegeven en ik bedoel iedereen staat verstelt als ze horen dat ik in 1X ben geslaagd ! Veeel succes nog met alles en ik ga zeker genieten van mijn ROZE PASJE 😛 ! BYE BYE !!

Beste Ashna, Het heeft even geduurd voordat ik dit stukje kon schrijven, maar ik kon ’t gewoon nog niet geloven! Vrijdag 11 juni ging ik voor de 1e(!) keer afrijden, nerveus en gespannen en ik haalde het ook gewoon in 1 keer! Het gemeentehuis was vroeg dicht, dus ik heb afgelopen maandag mijn rijbewijs aangevraagd en vandaag heb ik ‘m opgehaald! Ik heb ‘m! En nu geloof ik het ook, want ik heb bewijs! 😀 En zonder jou was het niet gelukt. Ik wil je bij deze nogmaals bedanken, voor je goede uitleg, je geduld tijdens het rijden, de grappige, gezellige en goede gesprekken tijdens datzelfde rijden ;), je begrip toen ik aangaf dat ik invoegen op snelwegen toch wel wat eng vond (want iedereen rijdt zo hard en ik immers niet) en alle andere bergen geduld die je voor me hebt opgebracht! 😛 En, uiteindelijk, dank voor het uitgestraalde vertrouwen tijdens het afrijden en het uurtje daarvoor, dat heeft zeker nog geholpen! Kom je nog een keer eten? Of zal ik gewoon een keertje taart langs brengen als je weer op Den Haag centraal bent? Heel veel succes in ieder geval nog met je huidige en toekomstige leerlingen, dat iedereen maar bij jou mag rijden, want je bent een geweldige instructeur! Groetjes en xx Jonna

Hey Ashna, Ik reed eerst bij een rij-instucteur waarvan ik dacht dat ik daar niet verder zou komen en toen ging ik opzoek naar een nieuwe en toen kwam ik bij jou terecht en jij nam mijn angst voor de snelweg volledig weg!Vanochtend afgereden en jaaaaa voor de tweede keer geslaagd! Dankzij jou lesgeven en geduld heb ik het gehaald… Een rij-instructeur om aan te raden! Bedankt Ashna! Groetjes, Jeannine

Super bedankt voor alle goede lessen! Ga nu lekker genieten van me rijbewijs!!

Eindelijk me rijbewijs! ben er super blij mee. Heb er drie keer overgedaan vanwege mijn faalangst. Gelukkig heeft Ashna me hier ook door heen geholpen en hij bleef me motiveren om er voor te gaan. Ashna Bedankt voor de top rijlessen en ik kan rijschool de goudenraaf echt bij iedereen aan bevelen!! Groeten Danny

Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen! En dat had ik nooit gekunt zonder Ashna! Ik had wat meer tijd nodig om alles te begrijpen en die kreeg ik. Top rijschool! Ashna nog heel erg bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen! Groetjes, Sharon.

Na een serie goede en gezellige autorijlessen in 1 keer geslaagd. De lessen waren altijd to the point, leerzaam en in goede leerbare stappen. Ashna hartstikke bedankt!

In één keer geslaagd, zoals veel mensen hier. Ik kan De Gouden Raaf zeker aanraden, Ashna is een no-nonsense rij-instructeur, geeft goede feedback, en geeft gewoon heel goed les. Ik heb altijd met plezier gereden, en om nu mijn rijbewijs te hebben is echt ongelofelijk. Keep it up Ashna!! 🙂

Hey Ashna, Het is eindelijk gelukt hoor! Vijf pogingen, twee keer afgelast door de sneeuw, twee keer gezakt, maar komende week mag ik m’n roze pasje halen! Heel erg bedankt voor alles en nog veel succes. Groetjess

Hey Ashna! Ik ben echt super blij dat ik in 1x ben geslaagd, echt heel erg bedankt want ik denk dat het zonder jouw hulp niet meteen was gelukt. Het was altijd gezellig om bij jou te lessen en nu zal het wel saai zijn als ik straks in m’n eentje op de weg zit! Greetz

Hee ashna! Geslaagd in 2 keer. Ik wil je bedanken voor al de lessen! Ik had in het begin echt vrees om te rijden, maar daar heb jij mij vanaf geholpen!! Zeker een aanrader om bij de gouden raaf te lessen! Hardstikke bedankt. xx

Ashna, Hierbij wil ik je echt nogmaals bedanken voor de top lessen die je mij gegeven hebt! Ik heb het in 1x gehaald, daar ik je heel erg dankbaar voor! Mensen die nog moeten beginnen met de rijbewijs, GA BIJ DEZE RIJSCHOOL, HIJ IS TOP! Ik heb me rijbewijs de 18e van deze maand gehaald, rijd nu al 2 dagen auto maar ik mis die gezelligheid van jou! Ik ga je spreken gozertje! BEDANKT VOOR ALLES! x

Hoi Ashna, ik kan nog niet geloven…in 1 keer geslaagt 🙂 ik ben zoooo blij. Heel erg bedank en success met alles.Dank je wel

Hey Ashna, Bedankt voor alle leuke en goede rijlessen! Mede dankzij jou ben ik net in 1x geslaagd. Je bent een geweldige instructeur en een top vent! Ik zie je vast nog wel een keer rijden. BEDANKT en tot zienssss!!!

Hooooi Nog bedankt voor alle goede rijlessen die ik heb gehad. En heb nu me rijbewijs! in 2 keer 🙂 Jeahhhhh (y) Me zusje & Broertje Zie je volgend jaar om te lessen haha. XXX

Hartstikke bedankt voor je hulp en geduld. Binnen 2 maanden in 19 lessen in 1 keer geslaagd!!!!!!

Thank you Ashna for all the great driving lessons and helping me to reach a new mile stone in my life by helping me to get my driving licence. Without your help and your tips I would have not made it, and especially not on my first try! I also would like to wish you all the best in your future, personally and professionally. Thanks again!

Hee!!!!!! Nog superbedankt voor het halen van mijn rijbewijs in één keer. Je was een goede instructeur en ik zie je nog wel keer rijden. groeten, Maurice

Hoooii Ashna, Ik wil je echt bedanken voor de lessen en tips die je me hebt gegeven. Dankzij dat heb ik binnnen 2,5 maand mijn rijbewijs in 1x gehaald. Ik zal de gezellige uurtjes tijdens de lessen missen. Nog een keer heel erg bedankt. Groetjes Kelsey

Hoi Ashna, Ik wil je echt bedanken voor je goede tips, je geduld en het coachen tijdens mijn lessen. Door jou heb ik mijn rijbewijs in 1 keer behaald!! Ben echt heel blij ermee. Ik had niets anders verwacht met zo een goede rij-instucteur zoals jij, daarom nomineer ik je tot beste instucteur 2009! Heel veel succes met alles.

Ashna heel erg bedankt voor de geweldige en leerzame rijlessen , dankzij jou heb ik me rijbewijs ! fijn dat ik me rijbewijs heb maar ik ga je toch nog best missen ! nogmaals BEDANKT Groetjes robin

Heel erg bedankt voor alle fijne lessen ashna, en voor de hulp bij het halen van mijn rijbewijs. Het was altijd erg leuk tijdens de lessen en konden altijd wel lachen. Kortom bedankt.

Hai, ik wil jou via deze weg bedanken voor jou begeleiding tot het halen van mijn rijbewijs! Een beetje laat misschien, maar ik zal jou altijd dankbaar blijven! Ik zal de mensen die ik ken(die een rijbewijs moeten halen) maar al te graag naar je doorsturen. Thanks a lot and God Bless! Groetjes, Jeany

Beetje laat bericht, maar ik wilde je nog bedanken voor alle rijlessen en alles wat daar samen meegaat : lachen, huilen, kletsen… Ashna, je bent echt een geweldig!

Bedankt voor alle gezellige uurtjes in de auto! Je bent echt de beste rijinstructeur die er is.. meestal aardig, gezellig en relax maar streng als het nodig is! Groetjes, Maarten

Dag Ashna en andere lezers! Het is alweer bijna 3 jaar dat ik samen met jou de straten van Delft/Rijswijk/Den Haag/Ypenburg/Zoetermeer heb leren kennen. Nog altijd heb ik veel plezier van mijn rijbewijs. En dat allemaal dankzij je ontspannen houding, leerzame technieken en bovenal vriendelijke uitstraling. Ik wens je nog altijd veel voorspoed toe. Bedankt voor je inspanningen en tot ziens. ps: Ben nog altijd bezig met de studie, zodra ik meester in de rechten ben, zal ik je contacteren. Dat is het vieren waard!

Hey Ashna, Ik ben echt superblij nu ik mijn rijbewijs heb gehaald, en dat dankzij jou. In Nijmegen was het mij niet gelukt, maar toen ik thuis kwam en ik bij jou ging lessen ging het gewoon helemaal top, en ben ik geslaagd. Jij bent gewoon de beste rijleraar. Ik ga donderdag mijn rijbewijs ophalen;) misschien zie ik je nog een keer, en mensen die dit lezen!!!!!Ashna is de beste rijleraar die je kan vinden!!!!! Groetjes Jurryt

Heeey Ashnaaa!! Hoe gaat het??? Nou ik heb nog steeds geen autootjee maar nog wel veel plezier van mijn rijbewijs! DANKZIJJJJJJJJ jou natuurlijk de beste rijinstructeurrrrrrrrr (slijm slijm slijm) hahahaha. Ik kan alleen niet meer parkeren helaaasss maar dat komt wel goed.. Ik raad je in iedergeval bij iedereen aan en ik zie je nog wel op de weg!!! Toedelsssssssssssssss Kimberley

Hee Ashna, Ik ben je nog steeds heel erg dankbaar voor het feit dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald. Ik vond het super chill om bij jou te lessen, je had veel geduld en werd nooit boos als er iets fout ging. Ik heb verhalen gehoord over andere rij-instructeurs dat dit soms wel anders was bij andere rijscholen. Mijn zusje komt binnenkort ook bij jou lessen en ik kan iedereen aanraden om bij jou lessen te nemen, als je tenminste in één keer wilt slagen! Veel succes nog met de rijschool en ik zal je binnenkort wel weer zien als je voor de deur staat om mijn zusje op te halen voor haar eerste les. Groetjes, Anne.

Hallo Ashna, Nadat ik bij twee andere rijscholen heb gereden, ben ik uiteindelijk bij jouw terecht gekomen. Daar ben ik echt heel blij mee. Dankzij jou heb ik gelukkig mijn rijbewijs gehaald. Ik ben je ZO dankbaar Ashna! Jij bent echt een goede, oprechte, grappige, leuke en ‘strenge’ leeraar! Dat strenge bedoel ik positief, jij wilt juist dat jouw leerlingen hun rijbewijs halen. Dat heb ik gewaardeerd en dat doe ik nog steeds. Dus voor de gene die er over na zitten te denken om bij De Gouden Raaf te lessen… GEWOON DOEN!! Je zult er echt geen spijt van krijgen! Heel veel succes met alles. Groetjes Naima 😀

Het was echt superchill om rijles van jou te krijgen, Ashna. Tijdens de lessen bleef je altijd rustig en begripvol en ik kon altijd vragen stellen als ik niet meer precies wist hoe het zat. Het was een fijne manier om te leren rijden. Dankzij jou heb ik zowel theorie als praktijk in een keer gehaald, echt superbedankt! Groetjes, Maggie

Yoo Ashnaa! Nadat ik zwaar ontevreden een andere rijschool geskot had, ben ik bij jou terrecht gekomen en daar heb ik nooit iets zoals spijt van gehad! Gewoon in één keer geslaagd! En als ik het kan, kan iedereen het 🙂 Alleen al het feit dat al m’n maatjes die bij jou hebben gereden, in één keer geslaagd zijn, bewijst dat je zonder twijfel bij de beste hoort! Verder was het ook altijd gezellig met jou.. Het zou alleen wel beter zijn als je weer is naast me zit want ik ben de eerste dag dat ik me rijbewijs had gelijk geflitst!!! Dus wanneer kom je me halen met die BMW?? Hahah:P Ik hoop je weer is te zien! Dan kan je misschien dat blonde meisje uit Den Haag aan me voorstellen die me afzetten op Holland spoor nadat ik geslaagd was.. Haha:P Groetjes Raymond de Groot

Hoi…. Hoe gaat het het….Nou met mij gaat het heel goed hoor!! Ik heb nog steeds geen brokken gemaakt hoor! Oktober wordt het 3 jaar.Ben er nog steeds heeel blij mee. Heb nu een flinke bak onder me kont.Maar die heb je laatst al gezien. Mijn pt cruiser ,ben er heel erg blij mee. Ik heb me schoonzus aangespoord dat me nichtje bij jou moest gaan rijden… leuk dat het kon. Volgende week is haar grote dag. Nou doe je verzichtig met me nichtje,hihihi Groetjes Patricia

goeie avond ashna en de rest van de mensen die dit lezen. ik hou het niet al te lang maar iedereen die een goeie rijschool zoekt moet hierzo zijn zoek niet verder want beter vind je toch niet lessen zijn goed alles. dus zoek niet verder en bel gelijk om een afspraak te maken . er zijn een aantal vrienden van mij geslaagt ik ben daar zelf ook geslaagt we zijn alemaal te vreden . dus ashna ga zo door groetjes brian en vergeet niet belle he

Heey Ashna, hoe gaat het daarzo..? met mij gaat het prima allemaal dankzij jouw want jij heb mij binnen 3 maanden heel goed les gegeven en gezorgt dat ik in 1 keer slaagde en daar ben ik egt heel blij mee en trots op!! Ik heb vandaag dus vanavond een leuk wagentje gekocht om in de tuffen hahaha Het is een volkswagen polo 1.6 geworden. ik ben er heel erg blij mee en hoop nog vele jaren rijplezier mee te hebben! Nou Ashna ik ben egt heel dik tevreden over je en hoop dat de anderen ook zo over jouw denken. Je bent en blijft een TOP RIJINSTRUCTEUR!! Veel plezier nog met lesgeven. Groetjes Fabiola

Ik zie dat de site helemaal is opgepimpt! Leuk hoor! Ik heb nog steeds erg veel plezier van m’n rijbewijs! Nog steeds blij dat ik het in één keer heb kunnen halen 🙂 Na Anne komt binnekort waarschijnlijk de derde en laatste zus van me bij je lessen! Aan jullie de taak dat zij het natuurlijk ook in één keer gaat halen. Zij mag nou niet achterblijven.. 🙂 Succes! Groetjes!

Wat vind je van De Gouden Raaf?: De Gouden Raaf is een rijschool, waar
je echt les krijgt en iets leert. Elke les weer! De instructeur is soms
best streng, maar dat heeft mij eigenlijk alleen maar geholpen ! Ik heb
mijn praktijkexamen in 1x gehaald deels door Ashna en deels door mezelf
Super echt een aanrader: de Gouden Raaf!!